Bendeac, mai sincer ca oricând

Se pare că îndrăgitul prezentator și-a dorit cu orice preț ca juratul de la iUmor să îi accepte invitația, așa că a insistat cu telefoanele până la convins. Ei bine, în cadrul filmării respective, Mihai Bendeac a făcut o serie de mărturisiri neașteptate, despre care crede că le-ar putea regreta mai târziu. Nu a durat mult, iar el și-a deschis sufletul și a vorbit chiar și despre viața lui privată, lucru care se întâmplă foarte, foarte rar.

Deși a preferat să își țină problemele și gândurile cele mai ascunse departe de ochii curioșilor, în cadrul podcast-ului moderat de către Cătălin Măruță a uimit pe toată lumea cu declarațiile sale. Artistul a povestit, la insistențele prezentatorului, cum și-ar dori să arate viitoarea lui partneră de viață. Pretențiile sale sunt foarte ridicate, iar cei mai mulți dintre fanii lui cred că acesta este motivul pentru care este singur și la această vârstă.


”Minionă, voluptoasă, brunetă, și cu o putere uriașă de empatie, să fie umană în general”, a spus Mihai Bendeac, în podcast-ul lui Măruță.