Artistul a câștigat din cadrul emisiunii de la Kanal D suma de 30.000, bani suficienți pentru a-și îndeplini toate dorințele. Cei care l-au susținut încă de la începutul carierei sale, dar și cei care l-au votat în timp ce se afla în competiție se bucură din suflet pentru reușita lui. Mai mult de atât, el a reușit să impresioneze până la lacrimi pe urmăritorii ei de pe Instagram.


Zanni a adoptat două pisicuțe

Zannidache a făcut un gest superb, imediat după ce s-a mutat în apartament. Prietenul lui Alex Velea a adoptat două pisicuțe, pe care le-a ținut timp de câteva zile în baie, până s-au acomadat cu noua lor casă. Acum, animăluțele sunt nedespărțite de stăpânuul lor și au stat chiar și la poze. Fanii lui nu s-au putut abține să nu îi lase acestuia, poate, cele mai frumoase comentarii pe care le-a primit în ultima vreme.


„Indiferent de ce va urma , sa nu ii părăsești ! Bravo pentru ce și făcut cu ele !”, „ BAI DECI MOR SUNTEȚI PREA DRĂGUȚI TOȚI 3😭, „Mă topesc efectiv!!!!”, „Ce bine îți stă cu ele,dragele de ele sunt niște scumpe ♥️❤️❤️Va pup pe toți trei ❤️”, „Awwwww🥺🥺🥺🥺🥺 prea drăguț!!!!!!!❤️❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.