Fosta asistentă TV a reușit să se facă remarcată în cadrul show-ului Bravo, ai stil datorită atitudinii și a ținutelor pe care jurații le-au apreciat aproape de fiecare dată și pe care le-au notat așa cum se cuvine. Participarea ei la acest concurs a fost o reală provocare pentru ea și, cel mai probabil, nu se gândea că se va descurca atât de bine. În ultima vreme, viața ei s-a schimbat foarte tare și urmează să fie din ce mai frumoasă.


Mădălina Pamfile, veste de zile mari

Vedeta a avut o vreme când s-a retras de pe micile ecrane, dar a făcut-o cu un scop. S-a ocupat de familia ei și de copiii de care este tare mândră. Nu își făcuse un scop din a se întoarce în televiziune, dar s-a întâmplat și nu regretă nimic. Recent, ea a devenit și femeie de afaceri și a făcut marele anunț cu zâmbetul pe buze. Vrea să își deschidă un salon de tratamente corporale, faciale manichiură și altele și este foarte mândră de acest proiect.


„Sunt însărcinată cu un proiect nou. Și anume, un salon pe care vreau să-l deschid. Un salon cu tratamente corporale, faciale, manichiură, pedichiură, coafor. O să fie o chestie super-mișto. Și am început să alerg după câteva chestii și mi-a cam luat toată ziua. Sper să reușesc să duc la bun sfârșit planul. O să fie wow”, a dezvăluit Mădălina Pamfile pe Story.