Sebastian Chitoșcă nu are voie să se apropie de Alexandra, pentru că riscă să primească o amendă de mii de euro sau să stea timp de câteva luni în arest. El a susținut că nu i-a făcut absolut nimic, iar în declarație scria că este agresiv, dar știe bine că nu sunt cuvintele ei, ci cuvintele tatălui său care ar fi influențat-o să facă toate aceste lucruri și cel care ar fi convins-o să se mute acolo.


Alexandra, gest total neașteptat

„Ea a continuat demersurile pentru a se asigura ca nu o sa mai dea ochii cu mine niciodata. Ii este si rusine sa mai vorbeasca cu mine. Nu a fost doar din cauza ei, au fost influente. Ea nici nu stie limba, a fost dusa acolo de oameni care stiu ce-au de facut. Am primit o foaie ieri, ca am fost inlaturat de la apartament si 6 luni de zile nu am voie nici la 20 de metri sa fiu langa aceasta femeie, daca o sa ma apropii de ea am de facut inchisoare 6 luni sau amenda 250 de mii de euro. Nu i-am facut absolut nimic. Am vazut ca scrie in declaratie, sunt si cateva minciuni, dar nu sunt cuvintele ei, sunt cuvintele tatalui ei care a fost martor si a spus cand a venit politia ca sunt agresiv verbal. Acolo e simplu, nu se accepta. N-am nicio problema ca a facut chestia asta. Eu l-am sunat pe tatal ei si i-am spus ca femeia asta...”, a dezvăluit Sebastian Chitoșcă, la Teo Show.


În timp ce unii încă mai sperau la o împăcare între cei doi, se pare că Alexandra nu vrea să mai aibă nicio legătură cu fostul ei partener de viață, iar dreptată și-a schimbat și numele de pe Instagram. Acum apare ca fiind Alexandra Tudor, iar acest detaliu nu le-a scăpat deloc fanilor lor de pe rețelele sociale, cărora nu le-a venit să creadă nici măcar o secundă că povestea lor de iubire a ajuns la final.