Artista a încercat să fie alături de colegele sale, ori de câte ori acestea se certau între ele sau aveau o stare mai puțin bună. Le-a încurajat de fiecare dată, iar ele au apreciat acest lucru la ea. A reușit să demonstreze că nu este o fire conflictuală, iar recent a dat o serie de detalii din culisele emisiunii de la Kanal D, care pe fanii show-ului i-au lăsat mască.


Anda Adam a vorbit despre colegele sale

Zilele trecute, uneia dintre concurente i-a venit ideea să se voteze singură, pentru că nu li se interzice în regulament lucrul acesta. Fetele au discutat mult pe marginea acestui subiect în culise și niciuneia dintre ele nu i s-a părut o idee rea. Recent, Anda Adam a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram și, ca de obicei, a fost sinceră cu fanii ei cărora le-a răspuns la cele mai interesante întrebări. Unul dintre internauți a vrut să știe sigur dacă vedeta s-a votat singură.


”Nu, nu m-am votat nici măcar o dată. Aș fi vrut să mă votez, dar nu am apucat. De fiecare dată, uit să mă votez. Însă, niciodată nu e prea târziu. O să mă votez și eu când o să apuc, dacă o să apuc”, a răspuns Anda Adam, pe Story.


Un alt admirator a întrebat-o dacă nu o suportă pe vreuna dintre concurente, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.


”Să știi că nu există aici o concurentă pe care să n-o suport, dar mă prefac că o suport. Mi se pare că nu avem atât de multe lucruri de împărțit, încât să ajung să nu suport pe cineva”, a mai spus vedeta.