Ei bine, când părea că lucrurile s-au mai calmat puțin între concurentele de la Bravo, ai stil, s-a aprins din nou scânteia. În ultima gală e emisiunii de la Kanal D, Ruxi a avut un moment special cu un tip pe care toată lumea îl știe de pe TikTok, dar despre care nimeni nu a știut că ar fi avut vreo legătură cu bruneta.


Viviana Sposub, criticată și de colegele sale

"Nu am absolut nimic de ascuns. Am avut o relatie cu un baiat care se intampla sa fie unul dintre prietenii buni ai lui Rux. A fost o relatie in care m-am imprietenit cu Ruxi, avem foarte multe amintiri, povesti, vacante impreuna, tot felul de momente frumoase sau mai putin frumoase. Relatia a luat sfarsit si amicitia dintre mine si Ruxi a luat sfarsit. Nu nicio problema cu Ruxi, sper ca nici ea.", a spus Viviana Sposub, la Bravo, ai stil.


În timpul momentului, cei doi s-au sărutat pasional, iar Ilinca Vandici a vrut să afle dacă ei sunt doar prieteni sau există ceva mai mult între ei, moment în care Ruxi a menționat că sunt doar prieteni. În clipa aceea, Viviana Sposub și-a scos colții și a afirmat că nu este adevărat, că a fost mai mult decât o simplă legătură de amiciție între ei.


"Am spus ca ea a fost iubita unui prieten de-al meu! O relatie asumata despre care stia toata lumea! Eu nu am zis ca a facut sex cu nu stiu cine despre care nu stia nimeni! Pur si simplu era un baiat cu care ai avut o relatie normala! Eu nu am acuzat-o de alte lucruri!", a declarat Ruxi, la rândul ei.


Celelalte concurente au sărit în apărarea lui Ruxi și au fost de părere că partenera de viață a lui Georgea Burcea nu ar fi trebuit să facă mărturisiri despre viața privată a rivalei sale, iar ea a recunoscut că a vrut să o facă să se simtă la fel de rău precum s-a simțit și ea. Seara trecută au discutat din nou pe marginea acestui subiect și s-au aprins spirtitele în platou. Cu toate acestea, lui Ruxi i s-a făcut milă de ea, când a început să plângă și a îmbrățișat-o.


"Cu mine ai fost rea! Eu am simtit ca desi te cunoasteam dinainte, in momentul in care am ajuns aici te-am simtit ca esti rautacioasa cu mine!", a mai zis iubita lui George Burcea.