Se pare că artistul a citit o conversație pe care fosta campioană a României a avut-o cu un alt bărbat, din care a înțeles cp bruneta voia doar să se afișeze cu el, nu îi păsa deloc de el și a întrerupt orice fel de legutură cu ea. Mai apoi, le-a spus tuturor adevărul despre situația dintre ei, iar ea nu s-a lăsat mai prejos și a venit cu niște explicații. Au considerat că este mai bine pentru amândoi să stea departe unul de altul.


Zanni a făcut primul pas

„Tu mai vrei să fii cu Ana?”, l-a întrebat un fan pe fostul concurent de la Survivor.


Fanii lor adevărați, care i-au votat și care i-au susținut mereu nu au s-au gândit niciodată că mai există vreo cale de împăcare între ei, dar cu toate acestea au sperat până în ultimul moment că așa va fi. Un internaut ceva mai curajos, l-a întrebat pe Zanni dacă vrea să mai fie cu Ana Porgras, iar în clipa aceea, el a dat un răspuns uluitor. Se pare că ei și-au reglat conturile și s-au împăcat, iar cel care a făcut primul pas a fost chiar el.


„I-am scris și ne-am împăcat. Și ne-am văzut și ne-am împăcat și m-am dat cu spray”, a fost răspunsul dat de Zanni, pe TikTok.