După această relație dureroasă, ea nu a mai fost pregătită pentru a forma un cuplu cu niciun alt bărbat, până acum. Multă lume spunea despre ea că are noroc pe toate planurile, mai puțin în dragoste, dar se pare că a răsărit soarele și pe strada frumoasei artiste. Carmen de la Sălciua nu se ma ascunde și a spus în gura mare că are un nou iubit și că, în ultima vreme, au avut loc mai multe schimbări în viața sa, pe plan personal.


Carmen de la Sălciua, în culmea fericirii

„Nu aș putea să spun foarte multe despre subiectul acesta. S-a schimbat ceva în viata mea și când va veni momentul, voi povesti totul pe acest subiect ”, a declarat vedeta, la Teo Show.


Vedeta formează un cuplu cu un bărbat despre care nu a dat prea multe detalii. Vrea să se bucure de viața ei privată în liniște și departe de ochii curioșilor, iar dacă s-ar afla cine este noul ei iubit nu ar mai putea face lucrul acesta. Acum, artista este împlinită și pe acest plan, iar fanii ei deja o văd îmbrăcând rochia de mireasă și rămânând însărcinată, dar ea nu se grăbește în acest sens.


„Nu, nu sunt gravidă, de ce? Toate trebuie să vină cu o rânduială. Când o sa vrea Dumnezeu să se întample asta o sa povestesc, pentru ca nu am cum sa ascund fericirea atunci cand ea există. Ne cunoastem de destul de puțin timp”, a mai povestit ea.