Îndrăgita artistă aproape că și-a văzut moartea cu ochii, după ce testul pentru coronavirus i-a ieșit pozitiv. Vedeta a crezut că nu va scăpa cu bine și s-a rugat zilnic să depășească aceste zile și să se poată întoarce sănătoasă, la familie. Din fericire, Viorica de la Clejani a început să se simtă din ce în ce mai bine și a fost externată.


Viorica de la Clejani a ajuns acasă

Imediat după ce a ajuns acasă, ea a dat o serie de declarații, pentru a-i liniști pe toți cei care și-au făcut griji pentru starea sa de sănătate. Le-a dat și un sfat foarte prețios urmăritorilor ei din mediul online. Viorica de la Clejani a reușit să învețe o lecție foarte importantă, în timp ce se afla internată în spital alături de alte persoane aflate în aceeași situație ca a sa și anume să prețuiască fiecare minut, pentru că ar putea fi ultimul. Vedeta este fericită că a reușit să scape cu bine și că a ajuns acasă, unde îi este cel mai bine.


„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a scris Viorica de la Clejani, în mediul online.