La prima vedere, multă lume a început să se întrebe cine este el, cu ce ocupă și ce studii are. Ei bine, se pare că Zarug a venit de la Iași la București pentru a activa în industria modei, ajungând astfel unul dintre cei mai apreciați designeri vestimentari de la noi. Fiind nonconformist, a reușit să impresioneze pe toată lumea cu aparițiile sale, una dintre cele mai apreciate fiind cea de la Chefi la Cuțite, unde a făcut senzație pe tocuri.


Asia Express sezonul 4

Chiar dacă pare greu de crezut, el a studiat Dreptul, deși era atras de lumea teatrului, Mihai Dan Zarug, pe care toți prietenii lui îl alintau Papu a reușit, însă, să se facă remarcat prin alte mijloace. Decizia de a studia la Facultatea de Drept nu i-a aparținut lui, ci părinților săi, de aceea nici nu a putut merge pe acest drum.

La momentul actual, este concurent în cel de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express, de la Antena 1, unde a reușit să le atragă atenția fanilor emisiunii. A fost o reală provocare pentru el și deși i-a fost foarte greu, s-a bucurat din plin de întreaga experiență pe care a trăit-o pe „Drumul Împăraților”.


„Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești.”, a spus Zarug, în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, la vremea aceea.