Dan Bursuc a fost luat la întrebări despre starea de sănătate a celui numit „Regele manelelor”, dar a mărturisit că nu se află în măsură să dea asemenea declarații. Tot el a confirmat că nu se simte deloc bine. Înainte de a fi internat, Florin Salam a dat mai multe declarații, iar una dintre frazele pe care le-a rostit le-a captat atenția fanilor săi. La un moment dat, îndrăgitul manelist a recunoscut cu mâna pe inimă că îi este, într-adevăr, frică de moarte.


Florin Salam are frică de moarte

"Mi s-a întâmplat una după alta și de-asta nu am mai putut să cânt. Nu am mai ajuns la cântări din cauza psihicului. Greu a fost și cu tata și cu fratele. Astea sunt de nedescris. Dumnezeu e bun cu noi și ne învață cum să trecem peste.", a mărturisit artistul, potrivit wowbiz.ro.


Florin Salam a dat mereu dovadă de sinceritate, iar de curând a mărturisit că nu vrea decât să fie copiii lui sănătoși și să nu îi mai fie frică de faptul că va muri. Gândurile acestea apar, ori de câte ori are o zi mai puțin bună. A simțit nevoia de a merge la biserică și de a rezolva această problemă, dar se pare că toate aceste frici le-a avut cu un scop, pentru că are probleme grave de sănătate, fiind internat în spital.


"Am trecut prin ce am trecut și m-am săturat de probleme. Vreau să am copiii sănătoși să nu mai am frica asta. Am momente când mi-e frică de moarte și îmi pare rău că spun vorba asta. Asta se întâmplă când am stări proaste.(...) Nu e bine, trebuie să merg pe la biserică, simt eu că nu e bine să am frica asta. Apoi îmi dau putere singur: păi nu e fratele meu acolo, de ce îmi mai e frică?", a mai declarat manelistul.