Petrică Cercel era un om cu suflet bun, care își iubea enorm familia și care avea un respect imens pentru partnera sa de viață. Nu rata nicio ocazie să vorbească frumos despre soția lui, iar ultimele cuvinte rostite despre ea, într-un interviu, au fost cu totul și cu totul speciale. Ea a avut mereu grijă de artist, iar el nu a putut să nu aprecieze acest lucru la ea.


Petrică Cercel își respecta soția

„O femeie așa trebuie să fie. Să ai grijă de bărbatul tău, să nu ți-l fure o frumoasă, o șchioapă. Nu mai contează Din punctul ăsta de vedere îmi respect foarte mult nevasta. Dacă am primit vreun telefon, mă motivez frumos ca să înțeleagă că nu este nimic. Așa sunt eu. E nevasta vrea și vreau să o respect, să nu-și facă filme”, a declarat acum ceva vreme Petrică Cercel, conform fanatik.ro.


Cum era de așteptat, imediat după moartea celebrului manelist, toată lumea s-a întrebat cui îi va rămâne întreaga avere a lui Petrică Cercel. Se pare că aceasta va fi împărțită între frumoasa lui nevastă și între copiii care se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum, zilele acestea.