Din fericire, Emei nu i s-a întâmplat nimic. O vreme, mama ei nu a putut să o ia acasă, deoarece a fost nevoită să mai stea internată în spital, pentru a primi toate îngrijirile de care avea nevoie. De când a strâns-o pentru prima dată în brațe și i-a simțit energia, Cristina Cioran nu s-a mai putut dezlipi de minunea pe care a adus-o pe lume.


Cristina Cioran și-a luat rolul de părinte în serios

”Nu cred că vreo mamă are momente când nu se panichează, nu are cum. Orice semn de încordare sau… există momente de teamă oricând. Începe să-i curgă nasul…”, a spus Cristina Cioran, potrivit cancan.ro.


Viața de mămică nu este deloc una ușoară pentru ea, pentru că se sperie din orice, în clipa în care vine vorba de cea mică. Este de părere că aceasta este o problemă pe care toate mamele o au, dar se simte o femeie norocoasă, pentru că are un copil care doarme foarte, foarte bine și care nu plânge prea des. Este foarte fericită că visul de a fi mamă i s-a îndeplinit, deși a trecut de vârsta de 40 de ani.


”Nu vreau să fiu ipocrită, dar am noroc de un copil care doarme extraordinar de bine. Mă trezesc într-adevăr noaptea cam la 3-4 ore, dar nu e așa o problemă, ea nu plânge, se mișcă așa, eu o simt, îi bag repede un biberon. Atunci când doarme ea, dorm și eu.”, a declarat Cristina Cioran pentru Antena Stars.