Chiar dacă acum o duce extrem de bine pe plan personal, lucrurile nu au stat dintotdeauna bine pentru frumoasa cântăreață. Părea că este urmărită de ghinion la capitolul dragoste și se pare că, la un moment dat, în trecut, a fost înșelată de către cel în care avea încredere și pe care îl iubea la nebunie, iar despre acea zi a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat recent.


Maria Constantin nu a avut noroc în dragoste

Acum câțiva ani, Maria Constatin era într-o relație cu un bărbat despre care avea o părere foarte bună, dar care a înșelat-o, iar ea aflat la câteva zile de pe social media, când anumite persoane i-au trimis prin mesaje private mai multe conversații pe care nu a vrut să le bage în seamă, pentru că nu credea. Într-un final. a înțeles că a fost înșelatp și a deranjat-o foarte tare și nu a putut trece peste faptul că a fost mințită.


„Am aflat de pe Facebook, pentru că am primit niște conversații, niște imagini. În primă fază nu mi s-a recunoscut, ulterior cu chiu cu vai mi s-a recunoscut că așa era, adică nu era o minciună și asta e. M-a deranjat foarte tare și nu am putut să trec nu peste faptul că am fost înșelată, ci peste faptul că am fost mințită.”, a declarat Maria Constantin pentru Antena Stars.