Lora este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste de la noi din țară. În ultima vreme, ea s-a concetrat extrem de tare pe proiectele sale, a muncit din greu și a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor. Și-a pus cariera pe primul plan, iar tot ceea ce și-a propus să facă a reușit și este extrem de recunoscătoare pentru acest lucru. Pandemia de coronavirus, însă, a afectat-o și pe ea, pentru că a fost nevoită să își anuleze nunta.


De ce vrea Lora să adopte un copil

„Pașii se tot fac. Zilnic facem pași spre o relație mult mai frumoasă. Suntem precum cei mai buni prieteni, ne iubim enorm, însă pandemia a amânat tot ce ne-am planificat. Urmează cu siguranță, însă mai durează”, a declarat Lora, pentru antenastars.ro.


În urmă cu puțin timp, artista a făcut o serie de declarații care i-a lăsat mască pe mulți dintre cei care o urmăresc de o viață. Se pare că vedeta nu plănuiește să rămână gravidă prea curând, dar își dorește enorm să adopte un copil. Ea a luat această decizie, din simplul fapt că și mama ei, care s-a stinsdin viață anul trecut, a fost adoptată.


„Da! Mama mea a fost adoptată”, a spus Lora, potrivit wowbiz.ro.