Jador a vorbit zilele acestea despre problemele cu care s-a confruntat în trecut. Artistul a fost marginalizat de colegii din liceu, din cauza situației sale materiale. A fost un copil sărac și nu îi este rușine să o recunoască. S-a rugat la Dumnezeu să îl ajute în carieră, să facă suficienți bani din muzică, încât să își ajute întreaga familie și a reușit. Acum, este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi, dar se confruntă cu o problemă de sănătate gravă despre care a vorbit abia acum.


Ce problemă de sănătate are Jador

Manelistul are o afecțiune care îi dă mari bătăi de cap și care îl împiedică să trăiască normal. Este vorba despre o problemă legată de vedere, despre care a vorbit în cadrul ultimului interviu pe care l-a acordat. Jador a mers, la un moment dat, la un medic dermatolog care i-a dat diagnosticul, iar de atunci viața i s-a schimbat.


"În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului. Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa. Sunt discromat. Arată-le, mamă, actele! Nu diclesc nimic. E ca și cum ai fi miop. Nu vezi. Eu văd culorile altfel decât le văd ceilalți.", a declarat Jador, potrivit wowbiz.ro.