Dani Oțil a făcut o mărturisiri de zile mari în cadrul emisiunii de la Antena 1 pe care o prezintă alături de fostul Lidiei Buble, Neatza cu Răzvan Și Dani. Îndrăgitul prezentatorul le-a spus, dis de dimineață, telespectatorilor că se confruntă cu o dramă în prag de naștere a copilului. Acesta a povestit că micuțul lui nu are un nume, deși va veni pe lume în doar câteva săptămâni.


Dani Oțil a vorbit despre problemele sale, în direct

Atât Dani Oțil, cât și Gabriela Prisăcariu au un motiv întemeiat pentru care nu s-au decis până acum cum se va numi mult așteptatul și doritul lor copil. Aceștia au găsit câteva nume pe care și le-au dorit pentru fiul lor, dar se pare că aproape toate sunt date de prietenii lor animalelor de companie pe care le au. Moderatorul emisunii de la Antena 1 crede că oamenii ar trebui să le dea nume clasice pentru câini; nume precum Lăbuș sau Lesi, nu Arthur.


”Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil... copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă ”Cârcel”, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în druptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie ”Cârcel”. Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor. Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Arthur, nu mai poți…”, a spus Dani Oțil în emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion.