Întreaga lume a sportului suferă și este în doliu. Ilie Năstate este, de exemplu, foarte supărat din cauza faptului că statuia sportivului nu este așezat într-o zonă mai vizibilă, unde să fie observat mai ușor de către trecători. I se pare inadmisibil că nu se găsește 2 metri pătrați pentru un om care a făcut atât de multe lucruri frumoase pentru țara asta și care a câștigat nenumărate premii.


Nadia Comăneci, mesaj de adio pentru Ivan Patzaichin

O prietenă bună de-ale lui Ivan Patzaichin a fost și Nadia Comăneci. Sportiva suferă foarte, foarte tare după ce prietenul ei de-o viață a murit și a transmite un mesaj, în mediul online, care le-a rupt inimile celor care o urmăresc. Este un mesaj de rămas bun pentru sportivul care a murit ieri și pe care o țară întreagă îl plânge acum. Celebrul canoist a visat mereu să fie apreciat de români și a reușit acest lucru, după ani buni de muncă și eforturi considerabile, iar pentru acest lucru lumea admirat și mai mult.


„Un gigant al sportului ... o legendă nemuritoare ... un prieten drag ... un om minunat. RIP, dragă Ivan Patzaichin ", a scris Nadia Comăneci pe social media.