Jador a devenit, odată cu participarea sa la emisiunea Puterea Dragostei, unul dintre cei mai îndrăgiți și urmăriți bărbați din lumea mondenă. Artistul a muncit din greu până a ajunge unde este acum și nu doar în ceea ce privește muzica. El a fost, de asemenea, un elev silitor care obținea note foarte bune și de care părinții săi se mândreau în adevăratul sens al cuvântului.


Jador, elev de nota 10

“O să râdeți, dar la matematică eram olimpic. Vorbesc serios! Iulică, spune-le cum eram eu la mate! A fost olimpic la “Cangurul” de trei ori. De două ori am luat locul unu”, a povestit Jador, pe Story.


Din când în când, manelistul simte nevoia să stea de vorbă cu fanii lui și organizează sesiuni de întrebări și răspunsuri pe internet. Astfel că unul dintre fanii săi ai vrut să afle tot mai multe lucruri interesante și frumoase din trecutul său, inclusiv despre vremea în care era doar un copil și meargea la școală. Ei bine, Jador a fost olimpic la matematică și a primit numeroase premii, iar acest lucru i-a lăsat mască pe mulți dintre cei care nu aveau o părere tocmai bună despre el.


“La Română nu eram foc, eram undeva de 7-8, dar la mate am fost mereu un elev de 10. Nu a fost lucrare în care să nu iau 9 sau 10, la mate. Și BAC-ul l-am luat cu notă mare. La chimie aveam o profă care mereu îmi punea patru pentru că nu-mi făceam tema”, a mai povestit artistul.