Ambii au fost vizibil afectați de situație și tocmai din acest motiv, admiratorii lor nu au putut înțelege de ce nu au mai dat o șansă frumoasei lor relații. Pentru mulți tineri care îi urmăresc încă de când erau niște copii, au fost și încă sunt un exemplu. Ei bine, toate eforturile au fost în zadar, pentru că ei nu s-au împăcat și se pare că nu se va întâmpla vreodată, mai ales că acum ambii par din ce în ce mai bine din acest punct de vedere.


Cristina Ciobănașu, urmărită de probleme

Recent, Cristina Ciobănașu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre greutățile prin care a trecut, dar și despre starea ei de sănătate. Actriței nu i-a picat nimic din cer, ba chiar a fost nevoită să muncească foarte mult pentru a-și împlini visurile. Este recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă, dar are câteva probleme de sănătate care îi dau mari bătăi de cap. Vedeta suferă de niște alergii pe care nu se știe dacă le tratează sau nu, deoarece nu a zis nimic despre asta.


„Mă iertați că vorbesc pe nas, dar sunt pe vibe de alergie, cu șervețele tone la mine.”, le-a povestit ea fanilor din mediul online.