Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi. Mii de oameni se adună la concertele sale, pentru a-l asculta live, iar el nu poate decât să se bucure de succesul pe care îl are. Cele mai multe dintre acele persoane sunt doamne și domnișoare care râvnesc la îndrăgitul artist. Din păcate pentru el, acesta are ochi pentru o singură femeie, cea pe care a vrut să o uite în momentul în care a decis să meargă în Republica Dominicană, pentru a participa la emisiunea Survivor România.


Jador, îndrăgostit până peste cap

Deși a încercat să treacă peste, el nu a reușit sub nicio formă și fiind departe de persoana de care s-a îndrăgostit și de casă, el a realizat cât de puternice sunt sentimentele sale pentru acea persoană. La un moment dat, Jador a precizat că ei doi nu pot fi împreună din cauza faptului că ea este mult prea geloasă, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent s-a dat de gol, într-un fel sau altul, că nu îi mai dă motive Georgianei să mai fie așa, pentru că nu mai are ochi pentru alte fete și nici nu mai vorbește cu ele.


„Eu vorbesc cu o fată, nu pot să mă bag așa în seama cu fetele. Nu e iubita mea, doar vorbim. N-are rost să spunem, știe toată lumea”, a spus artistul pentru wowbiz.ro.