Câteva zile mai târziu, s-a dovedit că toate zvonurile legate de nunta lor erau false. Cel care a lămurit întreaga situație despre presupusa unire a destinelor a fost chiar tatăt tenismenei care a ieșit în față și a dat un interviu neașteptat. Bărbatul a mărturisit că nu a avut loc nicio nuntă și că dacă s-ar fi întâmplat un lucru atât de frumos în viața fiicei sale, ea nu ar fi ținut nimic secret.

S-a aflat data nunții Simonei Halep

Mai mult de atât, la vreme aceea, tatăl Simonei Halep a zis că nici el nu știe când va avea loc nuntă, pentru că acest lucru depinde doar de fiica sa și de viitorul ei soț, Toni Iuruc. Ei bine, după lungi așteptări, s-a aflat și data în care va avea loc nunta celor doi îndrăgostiți. Cel care i-a dat de gol a fost chiar Ilie Năstase pe care se pare că l-a sunat chiar Simona Halep să îl invite la eveniment, pe data de 15 septembrie.

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a spus Ilie Năstase, în cadrul emisiunii Teo Show