Oana Roman a simțit din nou nevoia să mai stea de vorbă cu fanii ei din mediul online, motiv pentru care a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri. Îndrăzneți ca de obicei, internauții au sărit cu tot felul de întrebări care mai de care mai interesante legate atât de viața privată a actualei partnere de viață a lui Marius Elisei, cât și despre alte persoane publice.


Oana Roman, moment de sinceritate în mediul online

Mulți au vrut să afle care este părerea ei despre anumite vedete de la noi și în timp ce de despre unele a refuzat să discute, probabil, nu a putut să nu se oprească asupra Andrei Măruță. Oana Roman nu are o părere proastă despre soția prezentatorului de la Pro TV, în ciuda valului de hate pe care l-a primit în ultima vreme. Fiica lui Petre Roman a zis despre artistă că este o minune din toate punctele de vedere și că are cea mai mare voce din țara noastră.


”Andra? Este o minune din toate punctele de vedere. Este absolut minunată, poate cea mai mare voce a României, dar și o fată extraordinară și eu o apreciez și o îndrăgesc tare, tare mult!”, a spus Oana Roman despre Andra, la Story.