Jador s-a îndreptat către bolidul său de lux, imediat după terminarea concertului și a constatat că geamurile acestuia erau sparte și că, de asemenea, rămăsese fără portofel. Artistului nu i-a venit să creadă ceea ce tocmai i se întâmplase și a făcut un apel disperat către persoanele care i-au vrut rău. I-a rugat pe hoți să păstreze banii pe care îi avea în portofel, dar să îi înapoieze buletinul de care are nevoie, pentru a pleca în Germania zilele viitoare.


Jador, jefuit în timpul unui concert

„Te duci la spectacol și uite oamenii ce fac la mașină. Nu mai avem geamuri. Mi-a luat portofelul din mașină. Te rog frumos ia banii și golește-l și du portofelul, aruncă-l la o secție de poliție, trimite-l, fă ceva ca să fie bine”, a spus Jador, în mediul online.


Unul dintre colegii săi de trupă a făcut și el un apel disperat către omul care l-a jefuit pe Jador. L-a rugat pe acesta să le aducă portofelul, pentru că au mare, mare nevoie de el. Mai mult de atât, i-a sugerat să îl ducă acasă la el, în Constanța, dacă nu vrea să opteze pentru o secție de poliție.


„Care ai furat banii, cine ești tu să fii sănătos, dar adu-ne portofelul, avem plecări, ne trebuie buletinul”, a spus un prieten de-ai lui Jador, pe rețelele sociale.