Totul a început când frumoasa vedetă a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, pentru a fi mai aproape de cei care o apreciază și pentru a le oferi răspunsuri sincere la toate întrebările pe care i le-au adresat. Ei bine, ea este din ce în ce mai activă în mediul online și nu a putut ignora întrebarea primită din partea unui internaut care a întrebat-o ce sfat i-ar da fiicei sale, dacă ar avea una.


Ce sfat i-ar da Andreea Raicu fiicei sale

Andreea Raicu s-a bucurat să vadă că oamenii sunt curioși să afle aceste lucruri și a făcut, în același timp, o dezvăluiri de zile mari. Se pare că vedeta are în plan să rămână gravidă cât mai curând posibil și dacă ar avea o fată, și-ar dori ca ea să își trăiască viața după bunul plac și să se iubească așa cum este. În plus, Andreea vrea ca fiica ei să fie curajoasă și să își dea voie să greșească, să fie generoasă și să iubească oamenii.


"Sper să am cât mai curând. Să se iubească și să trăiască viața în funcție dorințele și nevoile sale. Să pună limite și să renunțe la tot ce îi aduce nefericire. Să aibă curajul să meargă după ce își dorește. Să experimenteze și să își dea voie să greșească. Să fie generoasă și să iubească oamenii. Și încă multe alte lucruri pe care eu nu le-am știut.", a fost răspunsul oferit de vedetă, pe Story.