Maria Chițu a intrat în competiția Survivor România, undeva pe la jumătatea ei, dar a reușit să demonstreze că este o femeie puternică și le-a făcut praf pe cele din echipa Faimoșilor care se fereau să intre cu ea pe traseu, pentru că aveau șanse minime să câștige punctul pentru echipa lor. Blondina a reușit să le câștige atenția și celor de acasă, care au votat-o într-un număr foarte mare, până spre finalul emisiunii.


Maria Chițu încă are probleme

Acum, la câteva săptămâni bune de la terminarea acestui sezon, cei care o urmăresc încă își fac griji pentru starea ei de sănătate și o întreabă dacă totul este în regulă. Fosta războinică le este recunoscătoare pentru tot ceea ce au făcut pentru ea și le răspunde de fiecare dată. Se pare că Maria Chițu încă mai are probleme cu piciorul, iar admiratorii ei speră din tot sufletul lor ca ea să se recupereze cât mai curând posibil.


„Sunt bine, ma cam supara piciorul, inca nu mi-a trecut. In rest, ma bucur de fiecare zi, asa cum este ea”, a povestit Maria Chițu, pe contul ei de Instagram.