Câte secvențe din noul sezon al emisiunii prezentate de către Denise Rifai au fost postate deja pe YouTube. Prezentatoarea se pare că nu a evitat niciuna dintre întrebările incomode, nici când a venit vorba despre divorțurile prin care a trecut sau despre rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu despe care Denise Rifai crede că este obsedată de cea pe care a avut-o invitată în platoul emisiunii sale.


Andreea Marin a primit o serie de întrebări incomode

„Care a fost primul salariu de la emisiunea Surprize, surprize?; De ce este obsedată Mihaela Rădulescu de dumneavoastră?; Cu care dintre soți nu v-ați mai căsători?; Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”, sunt doar câteva dintre întrebările pe care Denise Rifai le-a pregătit pentru Andreea Marin.


Andreea Marin a fost mereu în lumina reflectoarelor, încă de pe vremea când prezenta emisiune Surprize, Surprize. Ei bine, moderatoarea emisiunii a vrut să afle chiar de la ea care a fost salariul primit în cadrul acestei emisiuni, dar a pus-o să discute și despre relația specială pe care vedeta a avut-o cu Ion Țiriac.


„Poate nu mai este în prezent, poate i-a trecut”, a răspuns ea la întrebarea legată de Mihaela Rădulescu.