Interpretul Fuego este astăzi omagiat

Paul Ciprian Surugiu, mai bine cunoscut sub numele de scena, Fuego, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artistul împlinește frumoasa vârstă de 45 de ani. Cântărețul s-a născut în pe 23 august 1976, la Turda și este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică ușoară din țară. Artistul a ținut să transmită un mesaj fanilor săi, în care le-a mulțumit pentru că îl prețuiesc, îl admiră și îl ascultă.

"Azi e ziua mea! Ce bucurie mai mare decât aceea că știu că sunt iubit de voi, sunt sănătos, am mintea pe umeri și multă putere de muncă Fac 45 de ani! Nu-i simt deloc și sunt gata să o iau din nou de la capăt, cu aceeași forță! Am și bucurii și tristeți, am speranțe, ambiții și multă dragoste de oferit publicului meu, cel care mă răsfață de atâția ani! N-am suferit niciodată de complexul trecerii timpului!” a scris Fuego pe o rețea de socializare.

Viața profesională a cântărețului

Pe parcursul carierei sale, Fuego a lansat 38 de albume de studio, a obținut 8 discuri de aur și două de platină pentru vânzări. Interpretul a avut parte de mai multe colaborări cu vestiți compozitori și textieri. De asemenea, de-a lungul carierei a compus peste 150 de cântece. Repertoriul său este format din peste 650 de piese.

Oficial, Fuego a deputat pe scenă în 1993, la Festivalul Național de Muzică Ușoară de la Mamaia.