Alexandra Stan nu a mai vorbit niciodată până acum despre modul în care i-a greșit Cătălin Măruță în trecut, doar că de data aceasta nu s-a mai putut abține și a răbufnit, dezvăluind lucruri neașteptate despre prezentatorul de la PRO TV. Cântăreața este foc și pară pe el, deși nu s-au certat niciodată.


Alexandra Stan, enervată la culme de Măruță

Se pare că soțul Andrei a trecut peste cuvântul ei și al casei ei de discuri, deși se înțelegeau foarte bine până în clipa aceea. Decizia ei și a managerilor săi nu a fost respectată și se pare că prezentatorul a difuzat un material cu trei săpămâni înainte de termen, chiar dacă Alexandra Stan îi menționase clar data în care l-ar fi putut face public.

Aceasta a fost picătura care a umplut paharul în cazul soției lui Emanuel Necatu, care a spus cu mâna pe inimă că nu se va mai duce în emisiunea lui, nici dacă ar primi toți banii din lume. Gestul făcut de Cătălin Măruță a fost suficient pentru artistă să realizeze ce fel de om este și să nu își dorească să îl mai vadă vreodată.


"M-a supărat foarte tare Cătălin Măruță. Nu ne-am certat niciodată, dar acum chiar nu s-a mai putut. A făcut niște chestii foarte urâte care m-au deranjat, deși noi ne înțelegeam foarte bine. A trecut peste tot management-ul meu, peste casa de discuri, peste deciziile noastre de anu difuza un material, cu toate că i-am menționat data când l-ar putea face public, el l-a făcut cu trei săptămâni înainte. Nu am de gând să mai merg vreodată la o emisiune de a lui, pentru nici un ban din lume.", a povestit Alexandra Stan, în podcast-ul lui Damian Drăghici.