Nuntă mare în showbiz. Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit, iar mai apoi au postat în mediul online o serie de imagini fabuloase, în care apar în cele mai romantice ipostaze, spre bucuria fanilor care erau nerăbdători să vadă care sunt ținutele pe care artiștii lor preferați le-au ales pentru ziua cea mare. Artistul a făcut chiar și o serie de declarații, pe Story, chiar înainte de căsătorie.

Imaginile de la nunta lor au făcut furori pe internet

„Voiam să vă reamintesc, în caz că ați uitat, că azi mă însor. Mă însor! A venit vremea să mă însor. Ia-ți mireasă ziua bună, de la tată, de la mumă”, a spus Edward Sanda pe Story, înainte de marele eveniment.

Fiecare dintre ei a postat câteva imagini de la nuntă, iar mesajele de felicitare au început să curgă încă din primele minute. Cei doi au ales să facă o nuntă simplă, fără tradiții și fără nași, la care nu au luat parte prea mulți oameni, ci doar apropiații lor. Pentru ei nu au contat neapărat persoanele invitate, ci doar iubirea sinceră pe care și-o poartă, iar Edward Sanda a spus, la un moment dat, că în ziua nunții ei sunt importanți și nimeni altcineva.

„Cea mai frumoasă zi din viața noastră! 💍❤️”, a scris Cleopatra Stratan, pe Instagram.