Selly și-a păcălit acum ceva vreme comunitatea că a făcut un accident de mașină. Artistul a îngrijorat pe toată lumea, iar la scurt timp după toată lumea scria despre acest lucru. Mai apoi, a anunțat că a fost o farsă și i-a îndemnat pe internauți să nu mai creadă tot ceea ce văd pe internet. Ei bine, de data aceasta se pare că nu mai este vorba de o glumă, iar vloggerul s-a speriat foarte, foarte tare.


Viața lui Selly a fost pusă în pericol

Artistul a vrut să se asigure după toate cele întâmplate că nimeni nu va mai încerca să îl rănească sau îi omoare furându-i prezoanele de la roți. Se va face o anchetă în acest caz și, de asemenea, se vor lua măsurile necesare, pentru că ar fi putut să i se întâmple ceva grav atât lui, cât li celor din jurul lor. Cel mai probabil, își va ține la curent fanii cu tot ce se va întâmpla, așa cum face de fiecare dată.


”Va fi o seară mai lungă ca să ne asigurăm pe viitor că pe nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare furând prezoanele de la roți, se face o anchetă să vedem ce s-a întâmplat, că nu e normal, putea să se desprindă roata, să intru într-un șanț, în cineva, să pățesc ceva eu sau altă persoană, plus să pățească ceva mașina, deja nu mai e o glumă, e foarte serioasă treaba”, a povestit Selly, pe Instagram.