După ce acesta și-a anunțat retragerea, multă lume a ajuns să se întrebe cine îi va lua locul. Fanii emisiunii și-au dat cu părerea, dar nimeni nu se aștepta ca Tibi Clenci să fie cel care va sta în locul lui Bote, la masa juraților. Ei bine, creatorul de modă este pregătit pentru una dintre cele mai provocări din viața sa și abia așteaptă ca noul sezon să înceapă și să își intre în ritm.


Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil

Se pare că este unul dintre cei mai renumiți fotografi de fashion de la noi din țară și a colaborat cu publicații internaționale precum Vogue Japan, Vogue India, GQ Brazil, GQ Spain și Elle France, ceea ce este o mare, mare realizare pentru el. Nu mulți ating culmile succesului în felul acesta. Asta nu este tot! Ceea ce foarte puțini știu despre noul jurat al emisiunii Bravo, ai stil este faptul că este, de asemenea, fondatorul agenției Allure Management.


„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii. Ca jurat la , voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul”, a declarat Tibi Clenci, potriviti wowbiz.ro.