Zilele acestea au fost unele dintre cele mai grele din viața vedetei și face față cu greu acestei situații. Cristina Cioran este răpusă de dor și ar da orice să poată fi alături de Ema, fiica sa născută prematur în urmă cu doar câteva săptămâni. Vedeta este conștientă că fiica ei trebuie să mai stea o vreme sub observație medicală, dar se poate obișnui cu ideea că este ținută de parte de copilul ei în primele sale zile de viață.


Cristina Cioran moare de dorul Emei

Sinceră cu fanii din mediul online, ea și-a deschis din nou inima în fața lor și le-a vorbit despre momentele cumplite prin care ea și partenerul ei sunt nevoiți să treacă. Blondina este nevoită să se mulțumească doar cu vizitele scurte pe care i le face, pentru că momentan, din cauza pandemiei de coronavirus, lucrurile nu se pot desfășura într-un alt mod. Faptul că nu își poate vedea copilul este cea mai mare durere pentru ea.


”Cea mai mare durere a mea este că nu sunt lăsată să stau lângă fetița mea în spital. Regulile impuse de pandemie ne țin departe. Inclusiv medicii și-ar dori să fie mămicile acolo... mi se pare atât de nedrept și de năucitor. Azi noapte l-am visat pe Bill Gates care se juca cu un cip și spunea: asta-i pentru tine, Cioran. Oare la mine se referea? Să ne revenim...”, a povestit vedeta, în mediul online.