Având în vedere că micuța este încă în spital. blondina stă cu gândul la ea în fiecare zi, iar din când în când are voie să meargă să o viziteze. În urmă cu doar câteva ore, ea a mers să își vadă copilul și nu a putut păstra acest lucru doar pentru ea, așa că le-a povestit celor care o urmăresc în mediul online despre modul în care a decurs revederea cu fiica ei. A început prin a le mulțumi oamenilir pentru toate mesajele frumoase și încurajările pe care le-a primit din partea lor, când avea cea mai mare nevoie de asta.


Cristina Cioran, revedere cu fiica sa

Din câte a povestit chiar Cristina Cioran pe contul ei de Instagram, se pare că Ema este foarte bine îngrijită, zâmbește, iar în curând o va putea strânge în brațe. Pe vedetă au ajutat-o foarte mult gândurile bune primite din partea celor care o îndrăgesc și le apreciază enorm. Zilele trec foarte greu pentru ea, dar nu și-a pierdut speranța că totul va fi bine, mai ales că starea fiicei sale este una bună.


„Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis și pentru toate încurajările. Sunt mult mai încrezătoare datorită vouă, nu am crezut că sunt atâtea situații similare. Fetița este bine, a început să ia în greutate. Am văzut-o, zâmbește. E bine, e foarte bine îngrijită. Vă mulțumesc mult și apreciez fiecare mesaj pe care mi-l trasmiteți. Fiecare gând de la voi însemnă foarte mult pentru mine. Vă mulțumesc mult”, a declarat Cristina Cioran pe Instagram.