Au trecut câteva zile bune de când Alexandra Stan și partenerul ei de viață s-au căsătorit. Cei doi au preferat să facă totul în mare secret, fără a-i vedea pe oamenii dragi alături de ei. Fanii ei au aflat din mediul online că s-a măritat, la câteva zile după ce a avut loc marele eveniment. Ei bine, nici nu a trecut multp vreme de atunci, iar Alexandra Stan face dezvăluiri de senzație despre viața de cuplu. Soțul ei a reușit să o cucerească prin felul lui de a fi, dar șli cu ajutorul complimentelor pe care i le făcea destul de des.


Alexandra Stan, moment de sinceritate în direct

De când este o femeie măritată, Alexandra Stan nu mai poate face tot ceea ce făcea înainte, ci nu pentru că nu și-ar dori lucrul acesta, ci pentru că soțul ei nu îi mai permite. Frumoasa cântăreață ar mai vrea, din când în când, să facă topless, dar Emanuel Necatu pare a nu fi deloc de acord cu ea. Mai în glumă, mai în serios, ea a discutat despre toate aceste lucruri chiar în cadrul unei emisiuni de televiziune.


”Eu as vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum… M-ați invitat pe mine în emisiunea asta. Eu, femeie măritată… Ce o să zică soțul meu?”, a spus Alexandra Stan în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.