Liviu Teodorescu și Iulia Iacob și-au unit sâmbătă destinele și în fața lui Dumnezeu. Cei doi au avut parte de o petrecere care a ieșit fix așa cum au visat, după cum a declarat chiar cântărețul duminică dimineață, după eveniment. Alături de ei nu au fost doar cei din familie, ci și nume mari din muzica românească. Artiștii au întreținut atmosfera și i-au făcut pe toți invitații să se ridice de la masă și să danseze alături de ei.


Ce spune Liviu Teodorescu despre nuntă

Nu au acordat o atenție deosebită doar petrecerii, ci și ținutelor pe care le-au purtat. Aceștia au ales să poarte alb, iar pieaele pe vestimentare pe care le-au ales le-au venit de minune. După ce s-a mai liniștit puțin, Lviu Teodorescu a făcut primele declarații despre nuntă pe care a catalogat-o ca fiind cea mai frumoasă din viața sa. În plus, este de părere că a fost și ziua în care frumoasa lui soție a fost cea mai fericită femeie.


”Sâmbătă a fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Și ziua care pe Iulia a făcut-o cea mai fericită femeie. O să vedeți totul clar curând. A mers totul atât de frumos, de firesc, a curs ca apa unui râu. Suntem fericiți”, a spus Liviu Teodorescu pe pagina sa de socializare”, a spus Liviu Teodorescu pe contul lui oficial de Instagram.