Survivor România nu dă naștere doar unor prietenii frumoase, ci și un povești de iubire așa cum nu s-au mai văzut. Datorită emisiunii la care au participat anul acesta, ei au reușit să se cunoască, deși la prima vedere nu și-au dat nici cea mai mare importanță unul celuilalt. Andrei, fiind rezervă, nu putea sta prea mult de vorbă cu cei care urmau să îi fie colegi în concurs, dar au reușit să schimbe câteva vorbe și a ajuns să o cunoască pe Roxana, cea care recent i-a devenit parteneră de viață.


Roxana Ghiță și Andrei Dascălu, cel mai nou cuplu din showbiz

„Și cea mai lunga relatie a mea a fost cu o fecioara. N-a fost o discutie lunga, am schimbat doua trei vorbe si cam atat. Stiam ca o sa intru in competiție si am simtit ca ceva o sa se intample. Am stiut ca o sa ma inteleg bine cu ea si-n competiție.”, a povestit Andrei Dascălu la Ștafeta Mixtă.


Odată ce a intrat și el în competiție a reușit au început să discute tot mai mult, să stea mai mult timp împreună și, la un moment dat, s-au și sărutat. El a simțit din prima că Războinica are ceva special și că se va lega ceva între ei și a avut dreptate. Din păcate, imediat după ce ei au avut acel sărut, ea a plecat din emisiune și nu au mai vorbit câteva luni bune, până a avut loc marea revedere.


„Imediat dupa acel sarut, la scurt timp ea a parasit competitia. Din discutie in discutie, am mers pe plaja si s-a intamplat. Nici nu pot sa explic. S-a intamplat. Chiar daca am zis ca nu vreau o relatie sau ceva...ea a plecat acasa la scurt timp. Daca nu ar fi plecat, exista posibilitatea sa se intample ceva mai mult.”, a mai povestit Andrei.