Jean-Claude Van Damme l-a întâlnit pe nimeni altul decât Dani Mocanu, care nu s-a putut abține să nu îi demonstreze acestuia ce poate și i-a făcut o dedicație live de care părea că se bucură la maximum. Filmarea cu pricina a fost făcută publică de către manelist, iar toți curioșii o pot urmări pe canalul lui de YouTube, unde a strâns deja zeci de mii de vizualizări. Starul de la Hollywood nu a scăpat fără să facă o poză cu manelistul nostru.


Jean-Claude Van Damme, distracție alături de Dani Mocanu

Mai mult de atât, Dani Mocanu i-a făcut și niște versuri pe loc pe care deși nu le înțelegea, le-a savurat din plin, după cum se poate remarca și în videoclip. Cel mai probabil, actorul va reveni în țara noastră și se va bucura atât de locuri frumoase pe care le-ar putea vizita, cât și de melodiile pe care a dansat și care i-au ajuns la suflet.


„Cum este ziua de Paște, ca Van Damme nu se mai naște. Îi cântă Dani Mocanu, care a spart topul tot anul. Las și mamă, las și casă, ca să-mi fac viața frumoasă. Îmi las mama și nevasta, să plec în lume cu ăsta”, este dedicația pe care manelistul i-a făcut-o actorului.