Frumoasa vedetă a decis să meargă și ea alături de foștii colegi în marea finală, pentru a fi alături de el în cele mai tensionate momente ale competiției. După ce Survivor România a ajuns la final, se pare că Zanni a citit un mesaj de pe telefonul Anei Porgras, în urma căruia a fost profund dezamăgit susținând că atunci a reușit să își dea seama de adevăratele sale intenții. Fanii lor le-au dat zeci de mesaje și au sperat că vor fi bine, dar nu mai există cale de împăcare între cei doi sau cel puțin nu dau niciun semn că ar vrea să rezolve această situație.


Ana Porgras și Zanni nu își mai vorbesc

”Relația dintre Zanni și Ana este una foarte rece în acest moment. Nu și-au mai vorbi deloc după ce s-au întors din Republica Dominicană, și-au dat unfollow pe Instagram. Nici unul nu are măcar o fotografie în care să apară amândoi, cu toate că Ana a fost în Dominicană să-l susțină și s-au pozat acolo. În acest moment este foarte greu de vorbit despre o împăcare, dacă nici unul nu face vreun pas în sensul ăsta. Singura șansă să se împace ar fi să treacă peste orgolii și să discute despre situația lor, că e clar că amândoi suferă într-un fel sau altul”, a dezvăluit un apropiat pentru WOWbiz.ro.


Mai mult de atât, un apropiat de-al Faimoșilor a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre tot ceea ce se întâmplă între ei, la scurt timp după ce fosta campioană a României i-a dat unfollow lui Zanni. Se pare că vedetele nu și-au mai vorbit deloc și au șters toate imaginile în care apăreau împreună, de pe Instagram. Persoana respectivă este de părere că sigura șansă ca ei să se împace ar fi să discute despre situația lor și să treacă peste orgolii.


”Fanii le scriu aproape zilnic, există și mult hate... E greu să nu te lași influențat de mesajele pe care le primești zilnic. Cea mai rea chestie e că Zanni și Ana se comportă ca doi oameni care s-au iubit și s-au despărțit deși între ei nici nu a fost o relație adevărată”, a mai declarat el pentru aceeași sursă.