Ei bine, la un moment, Zani a ieșit și el favoritul publicului, până la plecarea cântărețului din Republica Dominicană, iar acela a fost momentul în care a realizat că are și el o șansă. Nu i-a venit să creadă că avea parte de atât de multă susținere din partea celor de acasă și s-a bucurat din plin de fiecare moment. Oamenii au continuat să îi fie alături până în ultima clipă, iar datorită lor a ajuns să fie câștigătorul acestui sezon și le mulțumește pentru tot ceea ce au făcut pentru el. În plus, a fost impresionat de cât de multe persoane au venit pentru el la aeroport.


Zanni, primele declarații despre Jador

Invitat în cadrul unei emisiunii, marele câștigător Survivor România a vorbit și despre plecarea lui Jador din competiție care a fost un mare avantaj pentru el. Zanni este de părere că i s-au deschis niște uși, odată cu eliminarea manelistului, pentru că acesta era iubit și votat de telespectatori și mereu a crezut că nu va putea să obțină mai mult voturi decât cele primite de manelist.


„ Când a ieșit Jador din competiție a fost un avantaj pentru toată lumea, pentru că șansele fiecăruia au crescut exponențial, pentru că Jador era cunoscut. Nu aveai cum, din prima, să spui că suntem de la egal la egal. Orice ar fi făcut, el ieșea favorit pentru că avea publicul lui. Când a ieșit el din competiție, mie mi s-a deschis o poartă, nu spun că nu.", a declarat Zanni la Ștafeta Mixtă.