Mama partenerei de viață a lui Marius Elisei trece din nou printr-o perioadă grea despre care fiica sa le-a povestit tuturor fanilor săi din mediul online. Se pare că au trecut zile bune de când femeia nu se simte deloc bine, iar Oana Roman a decis că este vremea să meargă la medic, pentru a face o serie de analize și de controale. Își iubește extrem de tare mama și nu ar putea accepta să i se întâmple ceva, în cazul în care nu ar avea grijă așa cum trebuie de ea.


Mama Oanei Roman, probleme de sănătate

Îndrăgita vedeta va primi ajutor și din partea surorii sale, care nu își poate lăsa mama când are cea mai mare nevoie de ea. Femeile vor să afle ce i s-a întâmplat mamei lor, pentru a ști ce anume au de făcut mai departe. Este nevoie ca ea să facă și un control neurologic, pentru a-și da seama cum evoluează starea sa. Ele au mare încredere că se va repune pe picioare și fac tot ceea ce le stă în putință în acest sens.


”Am venit cu mama la spital, din păcate nu se simte bine, trebuie să-i facem un control neurologic să vedem ce se întâmplă cu evoluția ei. O să vină și sora mea ca să fie lângă mine ca să vedem care e starea mamei și să vedem ce e de făcut”, a spus Oana Roman pe Story, recent.