Oricât au încercat Oana Roman și Marius Elisei stă stea departe unul de celălalt, nu au reușit să facă lucrul acesta. Iubirea dintre ei este una mult prea mare, iar fotografiile în ipostaze tandre, de pe Instagram, vobesc de la sine. Aceștia împreună cu fiica lor, Isa, și-au luat câteva zile libere și au fugit la mare, unde se distrează de minune și unde se bucură de momente de neuitat.

Iubirea a învins orice obstacol

Este un mod foarte frumos de a sărbători faptul că s-au întors unul în brațele celuilalt, chiar dacă multă lume nu le mai dădea vreo șansă de împăcare. A fost o surpriză de zile mari pentru cei care au sperat la împăcarea lor, iar comentariile pe care le-au primit sunt în cea mai mare parte unele pozitive. Mulți au mărturisit că nu i-au văzut atât de fericiți niciodată și speră ca lucrurile dintre ei să meargă din ce în ce mai bine și să nu se mai certe. În plus, Oana Roman a transmis și un mesaj în mediul online prin intermediul căruia a dat de înțeles că este fericită și împăcată.

„Momente fericite! Dragoste și pace! ❤️❤️”, a scris Oana Roman pe Instagram.

„Sunteți superbi împreună, Marius pare mai îndrăgostit ca niciodată și tu la fel. Mă bucur tare mult pentru voi, că v-ați împăcat și ați reușit să treceți peste toate obstacolele, sper să fiți fericiți până la adânci bătrânețe ❤️❤️❤️ / ❤️❤️❤️❤️IUBIREA ÎNVINGE TOT… Mă uit cu drag la aceste poze…. Să fiți sănătoși! Ce frumos 🥰! Cred ca fotograf a fost Isa💗😃🤗”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.