Nimeni nu se aștepta ca sentimentele sale pentru Alex Bodi să fie unele atât de puternice, încât să renunțe la căsnicia sa pentru a da o șansă relației. Un șoc foarte mare l-au avut fanii lui Bodi, în momentul în care au aflat că este căsătorită, iar vestea divorțului a avut un impact și mai mare. Soțul Justynei, luptătorul MMA Karol Miśkiewicz, a fost c an el care a dat-o de gol pe femeie și tot cel care a făcut anunțul legat de divorț.


Justyna și soțul ei și-au spus adio

Actualul ei soț a rămas mască, în clipa în care a aflat că frumoasa lui soție are o relație în România și nu își mai poate reveni din șoc. După toate cele întâmplate, a fost luată cea mai bună decizie. Justyna va fi liberă să facă tot ceea ce își dorește, ba chiar să formeze și o relație cu fostul Biancăi Drăgușanu, care a reușit să o cucerească. Mai mult de atât, a spus că pentru el acesta este un capitol încheiat, semn că nu mai există cale de împăcare între ei.


„Suntem căsătoriți, dar divorțăm de comun acord. Nu mai răspund la nicio întrebare - cazul s-a încheiat”, a scris soțul Justynei, luptătorul MMA Karol Miśkiewicz pe contul lui de Instagram.