Cele mai importante ființe din viața Claudiei Pătrășcanu sunt chiar copiii ei. Frumoasa vedetă le acordă acestora toată atenția de care au nevoie și a avut grijă ca ei să primească o educație aleasă. Gabi Bădălău nu a făcut același lucru, iar din punctul ei de vedere nu așa se protejează. Cei mici ar fi trebuit să îl aibă pe tatăl lor alături ori de câte ori simțeau nevoia, iar el nu are altceva mai bun de făcut să se afișeze pe internet în tot felul de locații extravagante. Mai mult de atât, el a intervenit și în scandalul dintre fosta sa soție și Bianca Drăgușanu.


Claudia Pătrășcanu, cuvintre dure la adresa fostului soț

El nu a înțeles nici până în ziua de astăzi de ce femeile au ajuns să se certe în felul acesta și de ce a fost nevoie să își adreseze atât de multe cuvinte urâte. Tot el a afost acuzat că a îndemant-o pe fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi să vorbească atât de urât despre Claudia Pătrășcanu, dar e a lămurit pe toată lumea spunând că blondina nu este genul de femeie căreia să i se spună ce să facă. După toate acestea, briuneta a reușit să atragă din nou atențioa asupra sa prin intermediul declațiilor pe care le-a făcut.


„El face toate nebuniile astea și aroganțele astea. Și atunci când le faci tu arăți ceea ce ești și cât poți. Și dacă vii cu strategiile astea în instanță...sunt atât de bine, încât nu mă interesează nici de pensie. Ce consideră instanța, dar doar să considere mai repede să terminăm”, a declarat vedeta pentru antenastars.ro.