Cea mai frumoasă parte a eliminării din cadrul emisiunii de la Survivor România a fost pentru Sebastian revederea cu familia. Timp de jumătate de an, fostul Faimos a fost departe de cei dragi, nu a știut dacă totul este bine acasă și și-a făcut griji serioase mai ales pentru fratele său, care are serioase probleme de sănătate. Acestuia i-a fost atât de dor de soția sa despre care a vorbit frumos de fiecare dată, încât a încercat să facă rost de un telefon și să ia legătura cu ea. Din păcate pentru el, planul lui nu a funcționat și a fost penalizat. La momentul respectiv, a tras o sperietură soră cu moartea, pentru că a crezut că va fi eliminat din competiție.


Sebastian Chitoșcă, prima oprire în Germania

În urmă cu doar câteva ore, Sebi și-a revăzut familia care nu l-a așteptat în România, ci în Germania. Înainte de marea reevedere, el a postat câteva Story-uri în care le-a povestit celor care voiau să îl vadă că d-abia la sfârșitul săptămânii îl vor putea întâlni, pentru că va sta pentru câteva zile în Dusseldor, unde este stabilită întreaga lui familie.


„Vă salut pe toți, vă urez o zi bună, mai am și eu trei ore de zbor. Acum plec din Madrid spre Dusseldorf și în trei ore îmi văd soția, îmi văd fratele, familia. Vă pup și vă iubesc, sunt foarte fericit. Iar în weekend ne vedem noi la București”, a povestit Faimosul, la Story.


Germania este, așadar, a doua casă și pentru că toți cei din familia se aflau acolo, nu a putut să nu meargă să îi vadă, după șase luni în care au stat puțin de vorbă, doar după ce Faimoșii câștigau jocurile de comunicare. Chiar dacă mai au de așteptat până vor putea face o fotografie cu fotbalistul, fanii acestuia s-au emoționat la vederea imaginilor din aeroport.


„❤️❤️❤️❤️VA IUBESC ❤️❤️❤️❤️ IN SFÂRȘIT ACASĂ ALTURI DE FAMILIA MEA!!!", a scris Sebastian Chitoșcă pe Instagram