Jador este unul dintre cei mai mai iubiți burlaci din România. Cântărețul ar putea avea orice femeie la picioarele sale, dar el are ochi doar pentru una, iar aceea este Georgiana Elisei. Odată cu participarea sa la Survivor România, el a realizat cât de mult o iubește și că nu poate sta prea mult timp departe de ea. După ce a revenit în țară, a încercat să revină în brațele femeii, dar nu au mers lucrurile așa cum s-ar fi așteptat. După părerea sa, Georgiana este mult prea geloasă și din acest motiv cei doi nu pot fi fericiți împreună, cum și-ar fi dorit manelistul.


Ella, sinceră în legătură cu Jador, fostul ei iubit

Jador a povestit lumii întregi că el și femeia vieții lui nu mai au niciun fel de legătură, iar mai apoi s-a spus că s-ar fi împăcat cu Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, bruneta a mărturisit că ea și Jador nu se vor împăca niciodată, deoarece el nu este un bărbat pe care să îl vadă așezat prea curând la casa lui.


”Chiar nu vreau, sub nicio formă, ce a fost a fost, viața mea continuă, viața mea continuă fără el. Poate e ok să fim amici, dar atât”, a declarat Ella pentru Xtra Night Show.


Job-ul pe care îl are este cel care îl împiedică pe Jador să își găsească o iubită, după părerea Ellei. În jurul său roiesc multe femei, iar acest lucru o deranjează și pe ea la fel ca și pe Georgiana Elisei, cea mai importantă femeie din viața artistului.


”Da, m-a mai căutat într-adevăr, dar nu știu cine a dat zvonul. Oricum el nu e un bărbat foarte stabil datorită job-ului pe care îl are, el e un băiat iubitor”, a mai povestit breuneta.