Andreea Tonciu a început să o ia pe sora sa pe la toate evenimentele mondene, lucru care până în momentul de față nu s-a mai întâmplat. Este mândră de sora și preferă să o vadă mereu ca scoasă din cutie. Singurul lucru care i-ar mai lipsi Lorenei, după părerea surorii sale, este un bărbat adevărat care să îi facă zilele mai frumoase și pe care până la această vârstă nu a reușit să îl întâlnească.


Andreea Tonciu, planuri de măritiș pentru sora sa

Încă de când Lorena a început să se transforme total, Tonciu nu a stat cu mâinile în sân și s-a gândit cum ar putea să procedeze, pentru ca ea să își găsească alesul inimii. Se pare că își dorește să organizeze un casting, chiar în platoul emisunii Xtra Night Show, unde a vorbit pentru prima dată despre dorințele sale. Își dorește ca Dan Capatos să fie cel care să se ocupe de această operațiune pe care ea o consideră foarte importantă pentru viitor. Cum era de așteptat, sora ei nu are nimic împotrivă, ba chiar este mulțumită de ideea Andreei Tonciu și vrea să urmeze planul pe care l-a făcut.


„Am tunat-o, am preparat-o, gata, trebuie să-i găsesc un iubit valabil. Fostul meu soț, Dan Capatos, vreau să facem un casting în emisiune să-i găsim un pretendent. Începem cu fața, nasul, buzele care sunt perfecte, avem două implanturi superbe, coborâm mai jos, o să urmeze un tatuaj. O să mă iau de fostul meu șef, Dan Capatos. De ce n-a luat-o pe sora mea asistentă? Sora mea e de pus în vitrină. La modă acum în România e ca femeile să facă bani și bărbații să stea acasă, dar la noi nu se face așa”, a declarat Andreea Tonciu la Xtra Night Show.