Laura Cosoi a fost criticată dur de fanii săi

De curând, Laura Cosoi a postat pe pagina sa de Instagram un selfie îndrăzneț. Actrița s-a pozat în oglindă, în studioul fotografului Alex Gâlmeanu, unde cel mai probabil că avea o fotosesie. Costumația Laurei i-a făcut pe internauți să vină direct cu critici.

Actrița este îmbrăcată într-un maiou alb și cu o bluză roșie sport legată la brâu. Din imagine se pare că blonda nu poartă lenjerie intimă, fapt care a și stârnit reacțiile negative.


Reacțiile internauților

“Singura care era mai decentă”, “De toată jena! Să nu uităm că ești urmărită și de adolescenți!”, “Femeie serioasă, tot ce vrei…și dintr-o dată apare fără chiloți”, “Nu ai nimic pe tine”, “Eu te apreciez foarte mult, dar poza asta nu te caracterizează și nici nu te avantajează”, i-au comentat câțiva fani.



Au existat însă și fani care au privit dincolo de ce îi lipsește vedetei și au complimentat-o: “Sport, corp lucrat și naturalețe” , “Femeie de succes, mama a două fetițe superbe, femeie mândră de un corp tonifiat la care a lucrat. Unii oameni chiar nu știu să facă diferența între indecență și un corp tonifiat!!!”.


Reacția Laurei Cosoi la comentariile negative

După ce internauții ți-au împărtășit impresiile în comentarii, Laura Cosoi a venit cu o reacție. Blonda a postat la story câteva imagini cu ținuta care a stârnit atâtea reacții. Actrița era îmbrăcată de fapt într-un body alb, foarte decupat în zona șoldurilor.

“Nu înțeleg de ce oamenii se scandalizează că sunt într-un body? Da, da aveam și chiloți pe mine, că body-ul este cu tot cu chilot. Și oamenii se scandalizează, dar dacă ești la mare în costum de baie nu mai e o problemă? În concluzie, trebuie să postez mai multe poze de genul, că oamenii s-au dezobișnuit să mă vadă și așa, că eu sunt și așa. Genul asta de poze există în telefonul meu, dar nu apuc să le postez”, a spus Laura Cosoi.