Mihai Bendeac a avut o relație cu Sore

În cazul în care ați uitat, Mihai Bendeac a avut o relație cu nimeni alta decât Sore, iar cei doi au avut parte de tot felul de momente și emoții, dar și de o despărțire răsunătoare în showbiz-ul românesc.

Pe atunci, Sore încă făcea parte din trupa Crazy Win, iar Mihai Bendeac făcea parte din emisiunea „Mondenii’ de la Prima Tv. Cei doi și-au au devenit un cuplu în vara anului 2009 și s-au despărțit în luna octombrie a aceluiași an.


Mihai Bendeac a suferit din dragoste

Mihai Bendeac a fost foarte afectat în urma despățirii și nu a ezitat să își împărtășească durerea.

„E cumplit să te desparţi de cineva atâta timp cât încă mai ai sentimente pentru persoana respectivă (…) Eu mi-am pierdut încrederea în femei. Nu ştiu cum. Nu ştiu când. Pur şi simplu am pierdut-o.”, a spus Mihai pe blogul personal.

Au existat zvonuri precum că cei doi s-au despărțit din cauza unor fotografii intime ce au ajuns să fie publice


Prezentatoare celebră, îndrăgostită de Bendeac

În cadrul unei ediții de la iUmor, fosta dirigintă a lui Mihai Bendeac a fost chemată pentru a face un roast. Aceasta a adus o poză cu actorul și foștii săi colegi de liceu. Printre aceștia se afla și Lavinia Petrea, care îl ținea drăgăstos de umăr pe Mihai Bendeac.

După ce a văzut poza, Bendeac a mărturisit că știrista de la Pro Tv, a fost îndrăgostită de el. Iar acum, Mihai Bendeac regretă că nu i-a răspuns sentimentelor ei.

”După cum puteți observa, mă ținea așa, după umăr, Lavinia Petrea care acum este la Pro TV și care îmi arăta sentimente de iubire în clasa a noua și a zecea și eu ca un cretin ordinar ce sunt, nu i-am întors sentimentele. Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc”, a declarat Mihai Bendeac