What’s Up, probleme grave de sănătate

Pe contul său de Instagram, într-un Instastory, What’s Up a transmis un mesaj care i-a pus în gardă pe fanii și pe apropiații acestuia. Pe picior de plecare, înainte de a se îmbarca într-un avion cu destinație necunoscută, artistul a postat următorul mesaj: “Vă pup, vă iubesc, plec o vreme să-mi liniștesc inimioara! Ps: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”.

În cea mai recentă poză, interpretul apare în fața aeroportului Henri Coandă, împreună cu trei trollere și un rucsac în spate. “Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând ❤️” a scris What’s Up la imaginea de mai jos.

În urma unor investigații medicale făcute în România, artistul a descoperit că are unele afecțiuni la inimă și a decis să se trateze la o clinică aflată în altă țară. Acesta nu a dezvăluit unde se va trata, însă a precizat că se va întoarce în țară pe 9 iunie.

“Am făcut niște analize și mi-au zis că am inima mărită, adică am inima la limita superioară. Eu dorm prea puțin și mi-au zis că pocnește inima, o să fug prin Europa la doctor, voi pleca pe 29 luna aceasta și mă voi întoarce pe 9 luna viitoare, sper că viu”, a declarat interpretul.